keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Oriveden näyttely - melkein "kotinäyttely"

Sunnuntaina 9.6.2013 suuntasimme auton nokan kohti Oriveden kaikkien rotujen näyttelyä. Minulla oli mukanani KodaUnna, sijoituskoirani Minttu sekä olin ilmoittanut myös toisen sijoituskoirani Nupun, joka tuli Minnan kanssa näytelmiin. Terhi tuli reissuun Sinan kanssa ja Katja apukäsiksi. Kiitos vielä Katja  :)

Orivedellä havannat oli sijoitettu sisätiloihin vaikka onkin jo kesänäytelmistä kyse. Hienoa sinänsä, että jos olisi satanut. No, nyt oli kuuuuuuma. Onneksi hieman ilmaa tuli avonaista ovista.

Tuomarina oli Veli-Pekka Kumpumäki, joka viime kesänä sijoitti Mintun paras narttu-kisassa neljänneksi ja saipa Minttu häneltä myös vara-sertin. Eli olisi voinut olettaa, että linja pysyisi samana :)

No, Koda voitti urokset, ihan mahtavaa!!! Minun ihana pikkupoikani meni sellaisella meinigillä, rinta rottigilla ettei voi uskoa. Sain niin paljon hyviä fiiliksiä tästä... Sertin nappasi ihana "Mocca" (naapurin poika :)) Akaalaisia, kun ollaan, hahhah). Onnea Timpe ja Jaana <3

Unna-neitonen käyttäytyi ja olen siitä enemmän kuin iloinen. Tällä kertaa ei mölytty yhtään ja kehässä mentiin reippaasti. Oí, kun rakastankaan tuota karvapeikkoa <3 Kehityskelpoinen otus, jatkuva liike ilmeisesti välillä rauhoittuu :D Unna oli junnunarttujen erinomainen kakkonen (JUN ERI-2). Tällä kertaa ainoastaan Sina sain SA:n (JUN ERI-1 SA PN-4). Ihan mahtavaa, Sina on minun suosikkityttöni (=Kodan tyttö) ja kuin isänsä pienenä, mutta narttumaisempi. Aivan huippuihana <3

Nuppu kulki Minnan kanssa aivan upeasti!! Arviointi oli hyvä (H). Tällä kertaa myös Minttu sai Kumpumäeltä H:n. (vrt. viime kesänä PN-4, vara-sert). Sellaisia on näyttelyt, välttämättä aina ei tuomari tykkää samoista  :))

ROP-kehässä Kodasta tuli VSP, voiton vei 13-vuotias Bayarin Una Bella Chica.

Kuvat alla (C) Kristiina Sillanpää

Koda VAL ERI-1 SA PU-1 VSP

Paras uros kisa:  Buddy PU-3 vara-sert, Mocca PU-2 sert, Koda Pu-1 VSP

Junnunarttuja: keskellä Sina, oikealla Unna

Sina (Kinway Vanilla Kiss) JUN ERI-1 SA PN-4
Unna JUN ERI-2

Nuppu (Nicolen Kaizen Viento) H

Nuppu ja Minna

Avo-narttuja

Minttu (Nicolen Hasta La Vista) H

ROP Bayarin Una Bella Chica ja VSP Nicondoes Depeche ModeEi kommentteja:

Lähetä kommentti